Generalforsamling

Ordinær generalforsamling i Dalum Hjallese Lokalhistoriske Forening tirsdag  22.februar kl. 19. Tilmelding er nødvendig. 

Af pladshensyn er det vigtigt med tilmelding selv om de nuværende corona-restriktioner er ophørt. Der bliver åbnet for tilmelding den 8.februar elektronisk på kirkens hjemmeside www.dalumkirke.dk eller ved at kontakte sekretær Helle Jacobsen på kirkekontoret, telefon  30683066 tirsdag til fredag 10-12, og man kan kun tilmelde sig een person af gangen. 

Kun medlemmer, som kan stemme ved generalforsamlingen, har adgang . Tilmeldingen lukker når det maksimale antal i salen er nået.

 

B75 Christiandal Hovedgaard cirke 1900

Efter generalforsamlingen fortæller ægteparret Bettina Castenskiold von Benzon og Per Corneliussen, København. Som efternavnet siger, så er førstnævnte nært knyttet til Dalum, hvor slægten Benzon i adskillige generationer boede på godset Christiansdal, det nuværende Dalum Kloster. Slægten Benzon satte ikke bare sit præg på selve godset, men også på området, hvor familien åbnede Fruens Bøge Skov som et rekreativt sted for områdets og Odenses indbyggere.

Forhåbentlig kan vi også uddele Årsskriftet 2021 denne aften (det er dog ikke sikkert).